torstai 19. maaliskuuta 2015

Eppu muuttaa & aktivoituu

Eppu selvisi rokotusreissusta hengissä, vaikka varmaan toisin luulitte, kun sen kuulumisia ei ole kuulunut ;) Rokotuksilla oli kaikki ok ja nyt on rokotuksista taas vuodeksi huolehdittu. Epun kuljetusboksista jouduttiin ottamaan katto irti, koska pieni kissa ei olisi millään halunnut tulla pois boksista. Sitä ei ois voinut vähempää kiinnostaa mitkään rokotukset ;)
Muutettiin torstaina 12.3. Purri oli erittäin hämmentynyt siitä, että kaikki tavarat vaan vietiin talosta pois ja hän oli viimeinen. Alkuun pahvilaatikkorumba oli hauskaa. Pienen kissan loistokasta elämää, kun huvipuisto tuotiin kotiin? Karun totuuden selvitessä Eppu pääsi itkeskelemään uuteen kotiin. Paljon ovia, joiden toiselle puolelle ei pääse. Paljon nurkkia, mistä ei aukeakaan maukumalla salaovia. Epun kiipeilypuista ei muuttunut lentäviä kotiin lennättäviä kiipeilypuita eikä kukaan muukaan välittänyt pienen kissan toiveesta muuttaa takaisin kotiin.
Nyt pieni kissa (painaa 6kg enää!!!) on vihdoin tainnut ymmärtää, että ollaan ihan oikeasti muutettu kokonaan pois. Sillä on uusia kivoja leluja, uusi kiva kiipeilypuu ja ihan uusi ruokailupöytä. Mitä muuta pieni kissa voisi elämältään toivoa? Eppu sanoo, että vanhaa kotia silti vähän. Ja maukumisesta avautuvia nurkkia. Joka tapauksessa ehkä Epun elämä nyt on vähän mukavempaa uudessa kodissa, kunhan se aikansa saa sopeutuakseen täysin. Pieni hölmö kissa.
Eppu läähättää leikkien jälkeen
Aiemmin kerroin Epun saaneen paljon uusia kivoja leluja. No niin se saikin. Ja rakastui niihin palavasti. Varsinkin sellaiseen keppiin, mistä lähtee joustavaa narua ja päässä on joku ihme pörrökasa. Se on ehdoton lemppari. Eppu ei haluaisi päästää siitä millään irti, kun saa siitä kiinni ja kun lelu on aika viedä takaisin laatikkoon, niin kissa juoksee vierellä maukuen ja yrittää napata lelusta kiinni. Jätän tähän alle videon, josta luulen ettei kukaan lukijoista olisi voinut uskoa sen olevan niin aktiivinen ;) Pieni kissa yllättää.


 Ostin alkuviikosta Epulle hoitolalta ~1,5 kiloa ruokaa. Päätin laittaa sen jemmaan, koska vanhat ruoat oli tarkoitus syödä ensin pois jaloista. Noh, jossain ihmeen välissä siihen säkkiin oli ilmestynyt reikä ja pieni kissa oli käynyt pienellä aterialla uudella säkillä. Siihen meni se ruoan jemmaaminen sillä kertaa. Eppu 1 - Nora 0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti