perjantai 6. maaliskuuta 2015

Maailman kauneimman kissan aktivointipäiväkirjaa

Epulla oli eilen aktivointipäivä. Se leikki lelulla, tutustui toistaiseksi laatikossa olevaan uuteen raapimapuuhun ja pääsi toki huutamaan ruokaa ja tekemään pahuuksiaan. Pienen koulutustuokion päätteeksi kirjoittaneen sormet on taas kipeillä raapimäjäljillä. Mitäs palkkaan niin hitaasti? Aina tuota kouluttaessa saa pelätä, että joutuuko sormet tällä kertaa hampaiden vai kynsien uhriksi. Nykyään olen jo varovaisempi tuon palkkauksen suhteen ja palkkaan sen mieluummin heittämällä makupalan tai laskemalla palkan sen jalkojen juureen. Pieni kissa on vaan niiiin malttamaton!
Toki pienen kissan elämään kuuluu ihan vaan kauniina ja oikein viattomana oleminenkin. Kuka nyt tälläisestä pahaa uskoisi? Eppu tietää sen. Varmaan uskookin olevansa maailman kiltein ja söpöin kissa tuossa kelliessään vierellä nätisti sängyllä. Ei kerrota kenellekään, että näitä söpöjä kuvia ottaessa tekstiä kirjoittaneen sormet joutuivat taas koetukselle..
Ja loppuun kuva vielä siitä, kun Eppu tasan tarkkaan löysi hänelle suunnatun paketin. Kuinka tuollaiselle odottavalle kissalle kerrot, että sen pitää olla laatikossa vielä ainakin viikko, kun sille ei ole tilaa nykyisessä asunnossa? Viikon päästä onkin järkytyksen aikaa, kun muutetaan pienen kissan kanssa uuteen kotiin. Toivottavasti tuo sopeutuisi hyvin uuteenkin kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti