torstai 5. maaliskuuta 2015

Epun esittelyteksti

Epun viimekertaisen sairastelun jäljiltä olen hankkinut sille paljon uusia leluja sekä uuden kiipeilypuun. Meille on tulossa muutto pian ja haluan sillä olevan mahdollisimman paljon tekemistä uudessakin paikkaa. Tämän hetken tilanne on se, että osa leluista on syöty rikki ja osa on hajoamispisteessä. Pieni kissa on kuluttanut niitä niin ahkeraan, ettei ne pysy kasassa enää ;) Silti musta on vaan niin ihana nähdä, kuinka se tykkää leikkiä ja aktivoituakin välillä. Siis muuhunkin kuin ruoan varastamiseen.
Jos Eppua pitäisi kuvailla muutamalla sanalla, niin kokonaisuudessaan se on erittäin sosiaalinen, ahne ja ihana kissa. En vain millään pidä sen aiheuttamista sydämentykytyksistä tai revityistä treeniliiveistä ja ruokapusseista. Koirille tehdään namietsintöjä välillä, niin Eppu usein järjestää itselleen ihan omat makupalan etsinnät, jos jonnekin olisi vahingossa unohtunut ruokaa pienen kissan saataville. Eppua on helppo kouluttaa makupalojen avulla, sillä pieni kissa kyllä taistelee kynsin ja hampain jokaisesta ruuanmurusesta mitä sen näkyville vaan suo. Välillä on heitetty vitsillä ilmaan sen leipominen tokokissaksi ;)
Eppu syö tällä hetkellä kahden eri merkin hairball -ruokaa sekä märkäruokana Latzia. Iltaisin se saa myös usein lihaa/broiskun kaulaa. Sen kahden edellisen sairastelukerran uskotaan johtuneen karvapalloista, joten pieni kissa sai luvan siirtyä ruokavaliolle, jossa karvapallot eivät toivottavasti tule häiritsemään enää ;)
Haluaisin tehdä tästä blogista lähinnä Epun video- ja kuvablogin, minne voin laittaa sen mahdottomista kommelluksista ja toilailuista todistusmateriaalia. Hyvä olla suunnitelmia pienen kissan varalle ;)

Epun kaverina meillä kotona asuu saksanpaimenkoira Dansku, jonka päiväkirjoja pääsee lukemaan tästä. Purri haluaa kuitenkin olla oman elämänsä suurin tähti, joten vaatihan se oman elämänkertabloginsa.

2 kommenttia:

  1. Oi ku on upea kisuli :O Aivan ihanan pörrönen ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tykkään itse myös ihan kauheen paljon sen pörröturkista.

      Poista